Skandinaviens ledande butik för tapeter och textilier

Över 14 000 olika tapeter

Vi hjälper er att hitta rätt med allt från Tapeter till inredning. Välkommen!

Besök vår webbshop
Om oss

Om oss

Ett unikt sortiment för kunder med speciella önskemål. läs mer

Våra tjänster

Våra tjänster

Vi har tapeter från Ralph Lauren, Osborne & Little, Liberty...läs mer

Kontakta oss

Shoppa online

Besök vår webbshop och fynda bland över 14000 olika tapeter. Till webbshoppen

Om oss

Tapetorama AB:s historia började år 2001 med att vi kom över ett fantastiskt gammalt lager av originaltapeter från 1960- och 1970-talet. Fram till 2004 ägnade vi oss åt att sälja dessa tapeter, och från 2004 började vi också att sälja nytillverkade tapeter och snart även tyger. Det första gamla tapetlagret vi köpte in, har genom åren kompletterats med ytterligare originaltapeter, av både tidigare och senare årgångar. Vi kan sedan dess därför erbjuda mängder av äldre tapeter tillverkade från tidigt 1900-tal till så sent som 1980-tal. Dessutom har vi tillgång till ett arkiv med ännu äldre tapeter!

Vi är stolta över våra kunder

Tack vare vårt unika sortiment har vi många kunder med speciella önskemål. Bland annat hjälper vi kunder att hitta rätt tapeter till filminspelningar och teaterkulisser. Teatrar, museum och filmbolag är vanliga kunder hos oss, även om vi naturligtvis också har många kunder som är privatpersoner och som bara söker en snygg tapet till sina hem. Tack vare vårt sortiment och vår känsla för service har vi mycket fina omdömen av bland annat Expressen Leva & Bo, Residence Hem & Trend och Magasinet Skåne, som 2011 kallade oss för ”Årets butik”. Detta fina omdöme försöker vi förstås att leva upp till varje år.

Vilka är vi?

Vi är idag sex personer som arbetar på Tapetorama AB. Dan, som är vår VD och den som grundade företaget sköter bland annat marknadsföring, webbplats och inköp, medan Karin är vår butikschef. Albin sköter kundservice och ekonomi, Henrik tar hand om kundservice och tapetprover. Kenneth uppdaterar vår webbplats med nya tapeter och Markus sköter lager, databas och andra praktiska göromål.

Välkommen att besöka oss

Vi har också en butik vid namn Hipstore, med inredningsdetaljer och möbler i europeisk och amerikansk stil. På så vis kan vi ge dig ett komplett inredningskoncept för ett vackert och harmoniskt hem.

Besök vår webbshop för att se vårt fulla sortiment


Till webbshoppen