Skandinaviens ledande butik för tapeter och textilier

Över 14 000 olika tapeter

Vi hjälper er att hitta rätt med allt från Tapeter till inredning. Välkommen!

Besök vår webbshop
Om oss

Om oss

Ett unikt sortiment för kunder med speciella önskemål. läs mer

Våra tjänster

Våra tjänster

Vi har tapeter från Ralph Lauren, Osborne & Little, Liberty...läs mer

Kontakta oss

Shoppa online

Besök vår webbshop och fynda bland över 14000 olika tapeter. Till webbshoppen

Våra tjänster

Tapetorama AB är ett företag som lagerhåller tiotusentals tapetrullar i original från hela 1900-talet. Vi har också ett utmärkt sortiment av tyger och kan förse såväl museer, filminspelningar som privatpersoner med tapeter efter kundens specifika behov. Då vi till exempel har Nordiska Museet och Sveriges Television som kunder kan man utan överdrift påstå att vi har ett överlägset sortiment av tapeter.

Unika tapeter i lager

År 2001 köpte vi in ett gammalt lager av tapeter, bestående av tapetrullar från 1960 och1970-talet. Sedan dess har vi kompletterat vårt sortiment med ytterligare originaltapeter från tidigt 1900-tal fram till 1980-tal. Som komplement till detta unika sortiment har vi också ett utmärkt utbud av handtryckta tapeter. Söker du speciella tapeter, till exempel i vinyl, sjögräs eller sammet eller en barntapet, panorama- eller fototapet så hittar du garanterat din tapet hos oss. Men vi har inte bara specialtapeter, utan vi saluför också de senaste nyheterna från tillverkare som Ralph Lauren, Osborne & Little, Liberty och många andra tillverkare av kvalitetstapeter.

Möjlighet att beställa tapetprover

Vi förstår vikten av att få uppleva en tapet i sin rätta miljö innan man fattar beslut om vilken tapet man vill köpa. Därför finns det möjlighet att köpa tapetprover av oss. Eftersom det är mycket arbete med tapetproverna måste vi tyvärr ta betalt för dem, men det är ofta klokt att kosta på sig detta för att vara säker på att välja rätt tapet.

Möjlighet till sömnadshjälp och tapetsering

Vi samarbetar med en skicklig sömmerska och kan därför erbjuda våra kunder gardinsömnad och sömnad av till exempel kuddar, dukar och annan textil inredning. Finns behov kan vi också komma ut på plats och ta mått inför sömnaden. Vi samarbetar också med skickliga tapetserare och monterare och det går därför utmärkt att även köpa dessa tjänster av oss. Observera att detta endast gäller kunder i Malmö med omnejd.

Besök vår webbshop för att se vårt fulla sortiment


Till webbshoppen